|
|
| Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Las Brujas. Por información adicional contacte bibliolb@inia.org.uy. |
Registro completo
|
Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha : |
01/10/2014 |
Actualizado : |
23/10/2019 |
Tipo de producción científica : |
Artículos en Revistas Indexadas Internacionales |
Autor : |
LADO, J.; RODRIGO, M.J.; ZACARÍAS, L. |
Afiliación : |
JOANNA LADO LINDNER, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay. |
Título : |
Maturity indicators and citrus fruit quality. |
Fecha de publicación : |
2014 |
Fuente / Imprenta : |
Stewart Postharvest Review, 2014, v.10, no.2, p.1-6. |
Descripción física : |
2-s2.0-84909594466 |
ISSN : |
1745-9656 |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
Purpose of review: Citrus fruit are widely consumed and commercialized worldwide. Different destination markets vary in their fruit quality requirements which are also highly influenced by climatic conditions and agronomical and postharvest practices. Therefore, harvest decision is not always easy. The aim of this work is to provide an update of objective information about relevant citrus fruit commercial maturity indices, which are part of quality fruit standards worldwide. |
Thesagro : |
ACIDEZ; CITRUS; MADURACIÓN. |
Asunto categoría : |
F30 Genética vegetal y fitomejoramiento |
Marc : |
LEADER 01013naa a2200205 a 4500 001 1050797 005 2019-10-23 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1745-9656 100 1 $aLADO, J. 245 $aMaturity indicators and citrus fruit quality.$h[electronic resource] 260 $c2014 300 $c2-s2.0-84909594466 520 $aPurpose of review: Citrus fruit are widely consumed and commercialized worldwide. Different destination markets vary in their fruit quality requirements which are also highly influenced by climatic conditions and agronomical and postharvest practices. Therefore, harvest decision is not always easy. The aim of this work is to provide an update of objective information about relevant citrus fruit commercial maturity indices, which are part of quality fruit standards worldwide. 650 $aACIDEZ 650 $aCITRUS 650 $aMADURACIÓN 700 1 $aRODRIGO, M.J. 700 1 $aZACARÍAS, L. 773 $tStewart Postharvest Review, 2014$gv.10, no.2, p.1-6.
Descargar
Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
|
Biblioteca
|
Identificación
|
Origen
|
Tipo / Formato
|
Clasificación
|
Cutter
|
Registro
|
Volumen
|
Estado
|
Volver
|
|
Registros recuperados : 119 | |
15. | | LADO, J.; REY, F.; MANZI, M. Phytohormones and cold stress tolerance. (Chapter 9). In: G.J.Ahammed, J.Yu (eds.). 2023. Plant hormones and climate change. pp.207-226. https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-981-19-4941-8_9 Correspondence: Lado, J.; Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Salto, Uruguay; email:jlado@inia.org.uyTipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
17. | | LADO, J.; VICENTE, E.; RODRÍGUEZ, G.; ARES, G. Consumer perception of purple-fleshed sweet potatoes: hedonic, sensory, and emotional expectations. [Percepción de los boniatos de pulpa violeta: expectativas hedónicas, sensoriales y emocionales de los consumidores]. [Percepção da batata-doce de polpa roxa: expectativas hedonicas, sensoriais e emocionais dos consumidores]. Section: Food Technology. Agrociencia Uruguay, 2022, vol. 26, n.1, article e990. doi: https://doi.org/10.31285/AGRO.26.990 Article history: Received 21 December 2021; Accepted 07 May 2022; Published 13 May 2022.
Editor: Gustavo González-Neves. Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.
Correspondence: Joanna Lado,...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Nacionales | Circulación / Nivel : Nacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
Registros recuperados : 119 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|